ROĐEN ZA ČIŠĆENJE

#LETSLIVECLEAN

NAŠA JE MISIJA PREDVODITI REVOLUCIJU ČISTOG SVIJETA

To možda zvuči kao prevelik zalogaj. Ali činjenica je da stvarno želimo promijeniti definiciju prave, istinske čistoće. Za nas same, naše domove, naše zajednice, naš svijet.

Tome smo posvetili najveći dio posljednjih 40 godina i to nas čini neustrašivima i pomalo budalastim sanjarima. Danas, sutra, uvijek.

Mijenjamo definiciju čistoće za 21. stoljeće. Domovi koji se čiste proizvodima od biorazgradivih sastojaka na biljnoj bazi od kompanije koja njeguje iste vrijednosti kao i njezini korisnici. Predvodimo vlastitim primjerom i nastojimo biti što transparentniji u svom poslovanju, poput izvora pitke vode – bez nametljivog tona. A sve to činimo kako bismo potaknuli ljude da nam se pridruže u našoj revoluciji čistog svijeta.

flower

ČISTI PROIZVODI

Od čistih biorazgradivih sastojaka na biljnoj bazi preko čistih plastičnih boca od korištene reciklirane plastike do činjenice da gotovo sve naše proizvode proizvodimo u čistoj tvornici koja se može pohvaliti certifikatom Zero Waste (na bazi stope preusmjeravanja otpada od 95 %). Pomičemo granice. Uvijek smo u potrazi za revolucionarnim rješenjima. Surađujemo u osmišljavanju proizvoda koji će stvarno promijeniti situaciju i stavove nabolje. Naravno, ponekad ćemo i pogriješiti. Ali naš moto nije savršenstvo, nego napredak.

Imamo mnogo važniji cilj od pranja posuđa ili rublja. Cilj nam je da se osjećate odlično u okruženju svog doma. Nazovite to skladom, nazovite to dobrim osjećajem, nazovite to kako god želite. Čvrsto smo uvjereni u to da će vam ljubav i pažnja koju posvetite brizi o svom domu biti itekako uzvraćena.

flower

ČINJENICA JE…

Čistoća nas motivira da svako jutro ustanemo iz kreveta. To je ono za što živimo.

I VRIJEME JE DA TO VIKNEMO GLASNIJE NEGO IKAD PRIJE

U ŠTO VJERUJEMO

Kad kažemo da smo istinski predani revoluciji, mislimo ozbiljno. Od načina na koji poslujemo preko naših biljnih, biorazgradivih i drugih pažljivo odabranih sastojaka do ambalaže od reciklirane plastike i tvornice koja se može pohvaliti certifikatom Zero Waste* – uvijek smo u potrazi za novim načinima da pretočimo naše vrijednosti u praksu. Iako će nam možda trebati neko vrijeme da to i ostvarimo.

*na bazi stope preusmjeravanja otpada od 95%

Saznajte više o onome što radimo….

ČISTA PLASTIKA

U cilju borbe protiv plastičnog otpada nastojimo koristiti recikliranu plastiku u proizvodnji svih naših boca.

ČISTA PROIZVODNJA

Izgradili smo jednu od ekološki najprihvatljivijih tvornica na svijetu s obnovljivim materijalima i zelenim krovom. Naša tvornica, u kojoj se proizvodi većina naših proizvoda, ima certifikat Zero Waste, na bazi stope preusmjeravanja otpada od 95 %.

ČISTA NABAVA

Kupujemo europsko kad god je to moguće i nastojimo pronaći izvore potrebnih sastojaka što bliže našim europskim proizvodnim pogonima.

ČISTI MIRISI

Koristimo mirise sa što autentičnijim mirisnim notama. Dizajnirani su tako da mirišu svježe i fantastično.

ČISTO PAKIRANJE

Vjerujemo da pametan dizajn pakiranja može smanjiti količinu plastičnog otpada, povećati upotrebu materijala koji se mogu reciklirati i pridonijeti širenju prakse recikliranja.

ČISTI SASTOJCI

Završni rezultat ovisi o početnom ulogu. U našim se formulama koriste biorazgradivi sastojci na biljnoj bazi i drugi pažljivo odabrani sastojci.

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ REVOLUCIJI ČISTOG SVIJETA